Cineplex


За почеток одбравме пет филмови кои на некој начин прават пресек на филмската продукција.
Хај-Фај, Три Ани, Тетовирање, Планината на Гневот и Среќна Нова '49-та се петте филма кои вистинските заљубеници на филмот ќе можат да ги погледнат на големото платно.